Bedrijf - HoutAmbacht
Verberg tekst

ontwerper van trappen en maatwerk

VERANTWOORD ZOEKEN NAAR NIEUW LEVEN

HoutAmbacht Trappen en Maatwerk is een familiebedrijf uit de Noorderkempen (Hoogstraten) dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van eiken trappen en maatwerk. Zes generaties ervaring in de schrijnwerkerij en een gemotiveerd team vormen de basis voor een stabiele onderneming die kwalitatief hoogwaardige projecten oplevert voor zowel woonhuizen als professionele gebouwen, hoofdzakelijk in België en Nederland.  

Het hele proces, van ontwerp tot realisatie van onze trappen en maatwerk, gebeurt in eigen beheer. Zoals de fotoreeks op de achtergrond het u toont, zijn de algemeen doorlopen stappen als volgt; de eikenboom in de natuur, de selectie van de gezaagde planken, de ontwerpfase en de realisatie in eigen atelier. Van de verschillende opleveringen ziet u voorbeelden bij trappen, maatwerk en tafels. Het ontwerp is vaak de belangrijkste uitdaging. Bij HoutAmbacht zien wij dit als een verantwoord zoeken naar nieuw leven, voor het kostbare en zorgvuldig geselecteerde eikenhout. Door kwaliteit, authenticiteit en originaliteit alle aandacht te geven die het daarbij verdient, maken we het verschil.

Om u op gepaste wijze meer info te verschaffen, reserveren wij graag onze tijd voor u. Na afspraak openen wij onze showroom.

 

WIJ WERVEN AAN: TRAPPENMAKER / MEUBELMAKER

SYMBIOSE VAN KENNIS EN GEVOEL

Met 6 generaties ervaring in schrijnwerk dat teruggaat tot in de 19de eeuw bieden wij u vandaag een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar product dat zijn voorgeschiedenis en vakgebied alle eer aandoet. Zo kunt u in alle vertrouwen de charme van Frans eikenhout in huis halen.

Als masters in de integrale productontwikkeling trachten we elke uitdaging om te buigen naar een eureka-moment. Uw specifieke smaak, uw noden en uw budget dicteren de uitkomst. Net daarom verdient uw droom - trap, - tafel of ander maatwerk onze aandacht. Vertel ons uw idee, wij denken graag met u mee.

Anticiperend op de vele verschillende stijlkeuzes van onze klanten, trachten we het beste uit elke wereld te halen, van modern en strak over robuust en doorleefd tot klassiek en elegant. Dat is onze kracht en flexibiliteit.

EEN CREATIEF ANTWOORD OP UW VRAAG

Niets is meer maatwerk dan een trap. Daar zijn we ons van bewust. Een trap weerspiegelt stijl en smaak in vorm én kleur. Het is een puzzel van heel wat verschillende elementen. Enkele ervan zijn bijvoorbeeld de opbouw van de trap, de keuze van de houtkwaliteit, de stijl van de ballustrade, de afwerking van de tredeneuzen en de kleur- en afwerklagen. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Daarom is een bezoek aan onze toonzaal onontbeerlijk bij de zoektocht naar het maatwerk van uw voorkeur. Wij loodsen u langs een uitgestippeld parcours zodat u later kan genieten van een blikvanger compleet naar uw hart.

Na een eerste oriënterend gesprek werken we met pen en papier aan een voorstel. Het plan van de woning of foto's van uw trapruimte, zijn voor ons voldoende om een goed beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Aan de hand van prijsindicaties, wordt er gericht gezocht naar die trap die aan alle vereisten voldoet. Na het opstellen van een vrijblijvende offerte is het dan aan u om ons het vertrouwen te geven.

OERDEGELIJK 

Geen enkel project is hetzelfde; 'standaard' staat niet in ons woordenboek. Als we een project aanvatten, hebben we er zelf alle baat bij om het totaal plaatje te laten kloppen. Daarom moeten alle neuzen van begin af aan in dezelfde richting wijzen. Elk project vraagt daarom om uitgebreid overleg en goede afspraken. Zo kunnen wij na afloop samen met u terugkijken op een bevredigend resultaat waar we zelf ook trots op kunnen zijn.

Europa's rijke erfgoed is ontegensprekelijk onze encyclopedie en inspiratiebron voor vele projecten. Met respect voor vorm en verhouding vertalen wij deze geschiedenis naar onze moderne stijl van leven. Zo krijgt uw historisch pand het authentieke maatwerk waar het recht op heeft. Of was het dat uw trap niets verklapt over het bouwjaar van uw nieuwbouwwoning?

Als u bouwt of verbouwt investeert u in uw toekomst. Net als wij, streeft u naar perfectie, niet voor enkele jaren, maar liefst voor zo lang mogelijk. Daarom garanderen wij u een oerdegelijke kwaliteit.

Quercus Robur http://www.houtambacht.be/nl/crop/thumb/312/quercus-robur.jpg' alt="Quercus Robur" 312 http://www.houtambacht.be/nl/crop/full/312/quercus-robur.jpg
10