Maatwerk - Houtambacht
Verberg tekst

Uw woonidee op maat.

Alle massieve of samengesteld massieve meubelstukken kunnen bij Houtambacht vervaardigd worden. Binnendeuren, kastenwanden, schouwlijsten, kroonlijsten, enz. behoren tot de mogelijkheden. Met dezelfde aanpak als voor de trappen kunnen we heel wat betekenen in de interieurvormgeving. Niets is standaard. Alles begint met een ontwerp en wordt vanaf dan met het oog op kwaliteit en originaliteit, binnenhuis uitontwikkeld.

We zijn ons bewust van de uitstraling, het karakter en de duurzaamheid van massief eiken hout. We gaan met onze realisaties '€˜back to nature'€™ en geloven meer in het eeuwenoude ambacht dan in de onophoudende modernisering van de interieurmaterialen.

In samenspraak met u wordt een ontwerpidee uitgewerkt tot een concreet voorstel. De gewenste stijl en de passende afmetingen bepalen uw woonidee op maat. We maken u graag een ontwerpschets en een vrijblijvende prijsofferte.

De constructie in ons atelier, de plaatsing en de afwerking in uw woning, worden gerealiseerd door vakmensen met oog voor detail. Zoals het vakmanschap vereist, passen we steeds de strikte regels toe in verband met het gebruik van massief eiken hout. De werking van het hout, onderhevig aan de schommelende luchtvochtigheid, wordt in onze constructies toegestaan. Bij Houtambacht worden enkel de gezonde en kwalitatieve delen uit de eiken bomen gebruikt.

h Project in de kijker: eiken schouwomkleding https://www.houtambacht.be/crop/thumb/5521/project-in-de-kijker-eiken-schouwomkleding.jpg' alt="Project in de kijker: eiken schouwomkleding" 5521 https://www.houtambacht.be/crop/full/5521/project-in-de-kijker-eiken-schouwomkleding.jpg
3