Trappen - Houtambacht
Verberg tekst

Onze trappen, onze reclame.

Een eiken trap van Houtambacht? Bij ons is geen enkele trap 'standaard'. Elke trap moet vanaf nul bedacht worden vanuit een ruimtelijke situatie en een esthetische voorkeur. Een zekere inspiratie is er meestal al wel, maar om net de juiste combinatie te maken met het karakter van de woning en de vooropgestelde interieurstijl, is er vaak nood aan een frisse en ongelimiteerde visie. Gestuurd door authenticiteit en/of originaliteit komt een tijdloos ontwerp tot stand. Als kers op de taart is er de keuze uit ons breed gamma van kleuringen en afwerkingen met een eindlaag die vuil- en waterafstotend is, zodat uw trap weinig of geen onderhoud vergt.

Bij een bezoek aan onze toonzaal wordt er met pen en papier gewerkt aan een voorstel. Het plan van de woning of foto's van uw trapruimte, zijn voor ons voldoende om een goed beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Aan de hand van prijsindicaties, kan er gericht gezocht worden naar die trap die aan alle vereisten voldoet. Na het opstellen van een vrijblijvende offerte is het dan aan u om ons het vertrouwen te geven. Wij werken onder het motto 'ons werk is onze reclame'.

h 2 eiken houten trappen boven elkaar https://www.houtambacht.be/crop/thumb/615/2-eiken-houten-trappen-boven-elkaar.jpg' alt="2 eiken houten trappen boven elkaar" 615 https://www.houtambacht.be/crop/full/615/2-eiken-houten-trappen-boven-elkaar.jpg
2